34.8 C
București
20 iunie, 2024

Un șofer de autobuz a lovit mortal un pieton în București și a spus că nu și-a dat seama. Și-a continuat traseul până spre cap de linie

Un șofer STB care conducea un autobuz pe linia 335, în București, a accidentat mortal un pieton duminică dimineață. A continuat să meargă pe traseu kilometri întregi până să fie oprit de polițiști.

Accidentul s-a întâmplat în cartierul Titan, iar polițiștii au tras pe dreapta autobuzul în zona Aviatorilor. Est vorba despre un traseu cu 17 stații, care se parcurg în 30 – 40 de minute.

Șoferul de autobuz le-a declarat polițiștilor care l-au oprit în zona Arcului de Triumf că nu și-a dat seama că a lovit un pieton, potrivit informațiilor Digi24.

El a fost testat pentru consum de alcool sau droguri, iar rezultatele au fost negative. A fost dus și la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe biologice.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-sofer-de-autobuz-a-lovit-mortal-un-pieton-in-bucuresti-si-a-spus-ca-nu-si-a-dat-seama-si-a-continuat-traseul-pana-la-cap-de-linie-2318109

Ultimă oră

Același autor