19 C
București
8 septembrie, 2024

Un șofer beat și fără permis a produs mai multe accidente în București cu o mașină furată. O persoană a fost rănită

Un bărbat de 49 de ani, care s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,19 mg/l, a lovit patru mașini în plin în București. Accidentele au fost provocate în doar câteva momente, iar o persoană a fost rănită până când șoferul a fost prins de polițiștii care au constatat că acesta a furat autoturismul care a fost implicat.

Isabella Neagu, jurnalist Digi24: „ Totul s-a petrecut într-o zonă intens circulată din Sectorul 4 al Capitalei. Mai mulți martori au sunat la 112 și au reclamat faptul că un șofer ce pare a fi băut a produs mai multe accidente. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani care, odată testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost implicat în patru accidente, iar în unul dintre acestea a fost rănită o persoană. În momentul în care polițiștii au făcut cercetări mai amănunțite au descoperit că șoferul avea permisul retras din cauze medicale. Bărbatul a produs aceste accidente cu o mașină furată. Se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul, dar și pentru luarea măsurilor legale, iar bărbatul a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale”.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-sofer-beat-si-fara-permis-a-produs-mai-multe-accidente-in-bucuresti-cu-o-masina-furata-o-persoana-a-fost-ranita-2873913

Ultimă oră

Același autor