17.9 C
București
17 mai, 2024

Un presupus membru al clanului Dacian, urmărit în categoria „Most wanted”, a fost prins în Italia

Un presupus membru al clanului Dacian, urmărit internaţional, a fost prins în Italia.

Acesta e bănuit că făcea parte dintr-o grupare specializată în infracţiuni informatice care acţiona în Statele Unite ale Americii.

IGPR anunţă că în noaptea de luni spre marţi, în urma unui schimb de informaţii realizat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei şi DIICOT, cu sprijinul Biroului Ataşaţilor de Interne din cadrul Ambasadei Italiei la Bucureşti, a fost prins, în Italia, de Squadra Mobile Milano din cadrul Poliţiei de Stat din Italia, un bărbat, de 34 de ani, din Bucureşti, urmărit internaţional din categoria „Most wanted”, pentru spălare de bani.

Pe numele acestuia, la data de 31 mai 2021, Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă, pentru spălare a banilor, dosar instrumentat de către DIICOT.

În Italia au loc activităţile specifice pentru predarea bărbatului către România.

Potrivit DIICOT, Tribunalul Bucureşti admisese propunerea de valorificare anticipată, de către Agenţia Naţională de Administrarea a Bunurilor Indisponibilizate, a patru maşini de lux deţinute de bărbat.

Surse juridice au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre Alexandru Stoica, care alături de alte persoane montau dispozitive de skimming la bancomate din Statele Unite ale Americii, aflau date de pe cardurile bancare şi retrăgeau bani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 09:42

Sursa: https://www.mediafax.ro/justitie/un-presupus-membru-al-clanului-dacian-urmarit-in-categoria-most-wanted-a-fost-prins-in-italia-22363375

Ultimă oră

Același autor