16.5 C
București
24 octombrie, 2024

Un polițist de 23 de ani a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din București. Ce spune Poliția Capitalei

Un poliţist de 23 de ani a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Sectorul 3. Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au demarat o anchetă penmtru a stabili detaliile incidentului, informează news.ro.

„La data de 24 octombrie 2024, în jurul orei 01.40, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 13 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 3. Poliţiştii care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat, în vârstă de 23 de ani”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Echipajul SMURD sosit la locul accidentului a constatat decesul persoanei.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză este lucrător de poliţie. De asemenea, în acest moment se fac verificări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs acest incident. S-a procedat la asigurarea şi delimitarea locului, cazul fiind preluat de către Serviciul Omoruri”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/un-politist-de-23-de-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-la-etajul-trei-al-unui-bloc-din-bucuresti-2980587

Ultimă oră

Același autor