18.5 C
București
27 mai, 2024

Un fotbalist irakian a primit o suspendare de doi ani pentru că „a încercat să atace un arbitru”

Mijlocaşul echipei Al-Quwa Al-Jawiya, Ibrahim Bayesh, a fost suspendat pentru doi ani pentru că a încercat să atace un arbitru după ce a fost eliminat într-un meci disputat duminică, a anunţat Federaţia Irakiană de Fotbal, citată de Reuters.

Sursa foto: Twitter

Al-Quwa Al-Jawiya a pierdut cu 3-2 în faţa celor de la Al-Kahraba, după un gol marcat în ultima clipă, şi a coborât pe locul doi în campionat.

„Ibrahim Bayesh şi-a bătut joc de arbitru în timp ce i s-a arătat un al doilea cartonaş galben, iar după aceea un cartonaş roşu, drept urmare (jucătorul) a alergat spre arbitru şi a încercat să-l atace, iar el l-a ameninţat şi l-a insultat pe arbitru”, a menţionat miercuri federaţia irakiană într-un comunicat.

Hammadi Ahmed, membru al consiliului administrativ al clubului, a primit, de asemenea, o interdicţie de doi ani după ce l-a împins pe arbitru şi a adresat „cuvinte dure şi obscene” brigăzii de arbitraj, a adăugat federaţia.

Al-Quwa Al-Jawiya va trebui să joace trei meciuri pe teren propriu fără suporteri şi a fost obligată să plătească o amendă de 10 milioane de dinari irakieni (7.637 dolari) după ce fanii săi s-au revoltat după meci.

De asemenea, clubul va trebui să plătească pentru reparaţii la stadionul Al-Shaab, după ce acesta a fost avariat în timpul revoltei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 12:58

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/un-fotbalist-irakian-a-primit-o-suspendare-de-doi-ani-pentru-ca-a-incercat-sa-atace-un-arbitru-21793774

Ultimă oră

Același autor