18.5 C
București
27 mai, 2024

Un director din ROMATSA, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, nu poate justifica peste 800.000 de lei / ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti

astăzi, 09:12

Agenţia Naţională de Integritate a transmis, miercuri, că Dragoş-Virgil Titea, director în cadrul ROMATSA, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, nu poate justifica peste 800.000 de lei. Instituţia a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti.

Fostul secretar de stat la Ministerul Transporturilor Titea Dragoş-Virgil, actual director la Direcţia Juridică şi Administrativ în cadrul R.A. ROMATSA, este vizat de o anchetă a Agenţiei Naţionale de Integritate.

”Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 824.898 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către TITEA DRAGOŞ-VIRGIL împreună cu familia, în perioada exercitării funcţiilor publice de secretar de stat şi director”, a transmis, miercuri, ANI, într-un comunicat de presă.

Instituţia anunţă că a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de directorul din cadrul ROMATSA, împreună cu familia, în perioada exercitării funcţiei publice de secretar de stat.

Sursa: https://www.news.ro/economic/un-director-din-romatsa-fost-secretar-de-stat-in-ministerul-transporturilor-nu-poate-justifica-peste-800-000-de-lei-ani-a-sesizat-comisia-de-cercetare-a-averilor-din-cadrul-curtii-de-apel-bucuresti-1922401212002023040921093587

Ultimă oră

Același autor