22.8 C
București
27 iulie, 2024

Umaniștii sancționează ipocrizia lui Sebastian Burduja. „Cetățenii nu se pot baza pe tine”

Daniel Ionașcu, lider PUSL, a reacționat dur după anunțul făcut de PNL Sector 1, care i-a cerut demisia lui Clotilde Armand. Liderul umanist spune că o astfel de dovadă de ipocrizie a dat măsura lui Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, care a susținut-o cu toate forțele în campanie pe Clotilde Armand, iar acum s-a întors cu 180 de grade.

„Poate mă ajutați voi să înțeleg ceva, pentru că eu nu pot să înțeleg. Eu nu pot să înțeleg cum poate fi

atat de ipocrit. A susținut-o cu tot ce a putut pe Clotilde Armand ca să ajungă primar in 2020 și acum îi cere demisia?

Este ultimul om care îi poate cere demisia. Eu, dumneavoastră, orice locuitor al sectorului 1 putem să-i cerem demisia, dar Sebastian Burduja, nu!

Politica nu se face cu ipocrizie, se face cu demnitate și onoare. Să-i fie rușine acestui tânăr! Burduja este un tânăr politician – bătrân!

Este un om pe care cetățenii nu se pot baza pentru că îi minte. I-a mințit și când a susținut-o pe Clotilde Armand și îi minte și acum”, scrie Daniel Ionașcu pe rețelele de socializare.

Organizația PNL Sector 1 a cerut demisia primarului Clotilde Armand, după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea acesteia de suspendare a raportului ANI privind starea de incompatibilitate.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/politica/sebastian-burduja-ipocrizie-clotilde-armand-926828.html

Ultimă oră

Același autor