12.7 C
București
2 mai, 2024

Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”

Publicat: 18/04/2024, 17:39

Un influencer din Italia, cunoscut în mediul online sub numele de Paoletto, a ajuns din nou în țara noastră și a împărtășit cu următorii săi de pe TikTok mai multe aspecte din vizita sa care l-au impresiona atras atenția.

Astfel, turistul italian a postat un filmuleț în care se declară uimit de ce mașini vede circulând pe stradă, dar mai ales de mărci și modele. Mai în glumă, mai în serios, el apreciază că sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, țara care le produce.

Între acestea, italianul a remarcat mașinile scumpe care circulă pe stradă, în Bucureșți, în contextul în care țara noastră e considerată una dintre cele mai sărace din Europa. El a filmat, la întâmplare, mașinile care așteptau la un semafor din Capitală, scrie stiridiaspora.ro.

„Dacă prima mașină este o Dacie, ce urmează în coloană este de-a dreptul uimitor. BMW-uri de lux și mașini electrice de zeci de mii de euro. În România, la București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile. Ne uităm la cele oprite la semafor. Ok, prima este o Dacia. Aceasta cu siguranță este Bolt”, spune italianul.

Apoi, influencerul numește celelalte mașini din coloană…

„IQ (Volkswagen IQ, cu preț de pornire de la 43.000 de euro, n.r.) apoi BMW, nu e ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model. E absurd. Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde le produc. Uite, încă o mașină electrică” , mai spune influencerul italian.

FOTO – VIDEO: TikTok

Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online.

După ce a

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

18 Apr, 19:00

Actualitate –

18 Apr, 18:49

Știri externe –

18 Apr, 18:42

Ultima oră

18 Apr, 18:33

18 Apr, 18:16

18 Apr, 18:15

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/turist-italian-ramas-fara-cuvinte-dupa-ce-a-vazut-ce-masini-au-oprit-la-un-semafor-in-bucuresti-este-absurd-20189428

Ultimă oră

Același autor