31 C
București
14 iulie, 2024

Trupa britanică HÆLOS cântă în deschiderea concertului Depeche Mode de pe 26 iulie, la Arena Naţională

astăzi, 16:25

Trupa britanică HÆLOS va deschide concertul Depeche Mode care va avea loc la Arena Naţională din Bucureşti, pe 26 iulie. Trupa se va alătura turneului mondial „Memento Mori”, cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode şi primul după mai bine de cinci ani, anunţă organizatorii.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile la bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro şi în reţelele iaBilet.ro şi Entertix.ro.

HÆLOS este formată din Lotti Benardout, Dom Goldsmith şi Daniel Vildosola.

Trupa s-a înfiinţat la sfârşitul lui 2014. Toate piesele lor par să cartografieze lunga călătorie de la disperare la alinare, de la stres la refugiu. Pe scurt, întreaga dinamică a vieţii urbane.

Fiecare melodie pe care HÆLOS o compune sună ca un ritual, ca un proces de a gestiona momentele dificile; piesele lor ne aduc aminte de aceleaşi străzi pustii din zori de zi înconjurate de muzica celor de la Massive Attack, Portishead sau a altor artişti din zona muzicală electronică ce şi-au petrecut anii ’90 găsind catharsisul după perioada de rave.

Turneul „Memento Mori” vine după lansarea din luna martie a albumului omonim, cel de-al cincisprezecelea material de studio Depeche Mode.

Discutând despre „Memento Mori”, Martin Gore a declarat: „Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioadă. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinşi că el asta şi-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificaţie aparte”. „Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să vi-l prezentăm live”, a adăugat Dave Gahan.

Sursa: https://www.news.ro/entertainment/trupa-britanica-h-los-canta-in-deschiderea-concertului-depeche-mode-de-pe-26-iulie-la-arena-nationala-1922402512272023041621094052

Ultimă oră

Același autor