18.5 C
București
27 mai, 2024

Trafic de droguri în liceele din București, cu legături la nivel înalt! Unii dintre elevii duși la audieri au părinți angajați în instituții-cheie

Trafic de droguri în liceele din Capitală cu legături la nivel înalt. 20 de persoane sunt audiate la DIICOT pentru că au vândut droguri în mai multe unităţi de învăţământ din București.

Sursa foto: DIICOT

Potrivit surselor Antena 3 CNN, unul dintre presupușii traficanți de stupefiante este copilul unui secretar de stat din MAE, iar altul, al unui expert pe probleme financiare la DNA.

La audieri au fost duşi şi elevi de la liceele Traian și Hristo Botev, care ar fi vândut

în Sectorul 1.

Drogurile erau vândute, printre altele, la Colegiul german Goethe, la colegiul Caragiale şi Virgil Madgearu.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au efectuat 23 de percheziții domiciliare în municipiul București.

La percheziţii au fost descoperite diferite cantităţi de cannabis, cocaină şi ketamină, precum şi comprimate de medicamente.

Sursa: https://www.antena3.ro/emisiuni/news-hour-with-cnn/trafic-druguri-licee-bucuresti-legaturi-nivel-inalt-elevi-audieri-parinti-angajati-institutii-669068.html

Ultimă oră

Același autor