21.2 C
București
29 martie, 2024

TOM CRUISE spune că a fost în lacrimi în timpul filmărilor la „Top Gun: Maverick”, pentru că reîntâlnirea cu Val Kilmer a fost foarte emoționantă

Publicat: 26/02/2023, 11:51

Se pare că nu doar publicul a fost emoționat când personajul lui Tom Cruise, Maverick, s-a reîntâlnit cu personajul lui Val Kilmer, Iceman, în filmul de succes „Top Gun: Maverick”, scrie

Cruise a fost invitatul lui Jimmy Kimmel în emisiunea sa, „Jimmy Kimmel Live!”, și cei doi au discutat despre succesul fenomenal al filmului, inclusiv despre cele șase nominalizări la premiile Oscar de luna viitoare. În timpul conversației, telespectatorii au putut vedea o secvență din „Top Gun: Maverick” în care Tom Cruise și Val Kilmer au un scurt schimb de replici.

„Vreau doar să spun că a fost destul de emoționant”, a spus Cruise despre filmarea scenei. „Îl cunosc pe Val de zeci de ani și faptul că el s-a întors să joace acel personaj este extraordinar. El este un actor atât de bun încât imediat a redevenit acel personaj. Te uiți pur și simplu la Iceman.”

Acest lucru l-a determinat pe Kimmel să întrebe: „Plângeai când ați filmat asta sau doar mi s-a părut?” După ce a râs, Cruise a răspuns sincer: „Plângeam. M-am emoționat. El este un actor atât de genial și îmi place munca lui.”

Kimmel a remarcat apoi că filmul nu pune accent doar pe cascadorii, ci are și o mulțime de momente emoționante, iar Cruise a confirmat: „Sunt și câteva lacrimi.”

Val Kilmer, care a jucat alături de Cruise în filmul original „Top Gun” din 1986, și-a pierdut în mare parte capacitatea de a vorbi din cauza tratamentelor cu radiații și chimioterapie pentru cancerul la gât. Jerry Bruckheimer, care a produs ambele filme, a declarat anterior pentru The Hollywood Reporter că Tom Cruise a fost hotărât să îl includă pe Kilmer în continuarea filmului, acesta fiind acum vindecat de cancer.

„Tom a spus: ‘Nu voi face acest film fără Val’”, a declarat Bruckheimer la momentul respectiv. „Când am filmat, a fost o zi foarte emoționantă, avându-l pe Val acolo și văzându-l lucrând cu Tom după 35 de ani.”

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

15 Mar, 23:09

Marius Tucă Show –

15 Mar, 22:31

Știri –

15 Mar, 22:24

Ultima oră

15 Mar, 22:12

Actualitate –

15 Mar, 21:48

Sursa: https://www.gandul.ro/cultura/tom-cruise-spune-ca-a-fost-in-lacrimi-in-timpul-filmarilor-la-top-gun-maverick-pentru-ca-reintalnirea-cu-val-kilmer-a-fost-forte-emotionanta-19933252

Ultimă oră

Același autor