10 C
București
24 aprilie, 2024

Theo Rose nu s-a uitat la bani. A născut la cea mai luxoasă clinică din București și a plătit o mică avere

Theo Rose a devenit mămică pentru prima dată, în această săptămână. Artista a născut la o clinică de lux din Capitală, pentru care a plătit o mică avere.

17 iun. 2023, 19:01

Theo Rose este în culmea fericirii. Frumoasa artistă a născut un băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit Sasha Ioan. Artista a decis să-l aducă pe lume pe micuț prin cezariană, la o clinică de lux din București.

Theo Rose nu s-a uitat la bani și a scos o mică avere din buzunare în schimbul confortului. Theo Rose a stat internată trei nopți, pentru care a achitat nu mai puțin de 12.000 de lei, potrivit

Pachetul medical a inclus următoarele servicii:

– Consult preanestezic și prenatal;

– Analize laborator;

– Servicii medicale asistare naștere naturală/cezariană;

– Trusă pentru anestezie epidurală;

– Medicamente și consumabile naștere naturală/cezariană;

– Servicii de supraveghere, îngrijire și consiliere medicală;

– Consiliere în alăptare;

– Consiliere psihologică;

– Cazare în rezervă triplă, dublă sau single;

– Produse cosmetice pentru igienă și îngrijire;

– Meniu personalizat (în funcție de tipul nașterii);

– Posibilitatea de a personaliza pachetul, adăugând extra opțiuni.

Astăzi, Theo Rose și băiețelul ei au fost externați, iar Anghel Damian a mers la spital pentru a-i lua acasă. Cei doi sunt în culmea fericirii și nu-și mai încap în piele de mândrie.

Ce s-a întâmplat în sala de nașteri. Theo Rose a povestit totul cu lux de amănunte. ”Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile”

” Multumesc tuturor pentru ganduri si mesaje! Sa va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat si pe noi sa vedem cati oameni ne sunt alaturi! Pe scurt, desi va urma si mai pe larg cand ne linistim si adaptam mai bine, a fost o nastere ok, deloc mai cu moț decat alte nasteri.

A fost o nastere prin cezariana in cele din urma, desi am fost mai ingrozita de operatie decat de nasterea naturala, am avut incredere in dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranta si liniste pe tot parcursul sarcinii si a avut dreptate. A fost o operatie pe care am parcurs-o linistit, fara panica sau frica si le multumesc tuturor doamnelor asistente si doamnelor dr. care au luat parte la nasterea noastra.

Pana si refacerea se intampla frumos, cu foarte putina durere momentan. Sasha a reusit din prima sa manance de la san, a stiut ce are de facut. E frumusel tare, zdravan, 3 800g si 54 cm. Dumnezeu stie cum a stat bietul copil in garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar ii multumim ca ne-a ascultat rugaciunile si e sanatos ”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Sursa: https://www.romaniatv.net/theo-rose-nu-s-a-uitat-la-bani-a-nascut-la-cea-mai-luxoasa-clinica-din-bucuresti-si-a-platit-o-mica-avere_7547141.html

Ultimă oră

Același autor