18 C
București
5 octombrie, 2023

Termoenergetica anunţă oprirea căldurii către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Bucureşti

Termoenergetica anunţă că, începând de marţi, vor fi iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Bucureşti.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă, încheierea sezonului de încălzire 2022 – 2023, având în vedere îndeplinirea condiţiilor legale prevăzute de articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade Celsius, între orele 20.00 – 06.00“.

„Astfel, începând cu data de 18 aprilie, vor fi iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Bucureşti. Oprirea agentului termic pentru căldură va fi făcută progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare şi prin închiderea instalaţiilor către consumatori, efectele fiind resimţite pe tot parcursul următoarelor 72 de ore. Reducerea progresivă a temperaturii de livrare, oferă posibilitatea de a furniza căldură pe timpul nopţii, în următoarele trei zile, până la stabilizarea temperaturilor exterioare”, potrivit comunicatului de presă.

Asociaţiile de proprietari care doresc închiderea vanelor din subsolul imobilelor pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura instituţiei din strada Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa

De la măsura opririi furnizării agentului termic pentru încălzire fac excepţie obiectivele speciale – spitale, creşe, şcoli, grădiniţe, etc. – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanţilor legali ai acestor instituţii.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 15:27

astăzi, 15:22

astăzi, 15:13

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/termoenergetica-anunta-oprirea-caldurii-catre-consumatorii-racordati-la-sistemul-centralizat-de-termoficare-din-bucuresti-21803340

Ultimă oră

Același autor