17.2 C
București
27 iulie, 2024

Telegram face schimbări: notificări personalizate şi oprite

Telegram, principala alternativă la serviciile de chat deţinute de Facebook, vine cu două noutăţi. Notificările vor putea fi personalizate, dar şi oprite.

O nouă funcţie foarte interesantă este cea a notificărilor. Spre deosebire de alte platforme de mesagerie, WhatsApp în primis, utilizatorii vor avea în curând posibilitatea de a personaliza notificările – fie că este vorba de apeluri sau mesaje – prin intermediul unui sunet derivat dintr-un fişier multimedia de pe smartphone.

Cu alte cuvinte, va fi posibil să se folosească orice fişier audio de pe dispozitivul Android sau iPhone ca ton de apel Telegram.

O altă noutate vizează oprirea notificărilor, informeză Tecnoandroid.

Spre deosebire de alte platforme – din nou, WhatsApp în primul rând – utilizatorii Telegram vor putea opri notificările în funcţie de necesităţi. Astfel, opţiunile de 8 ore sau 2 zile nu vor mai fi obligatorii, aşa cum se întâmpla până acum câteva săptămâni.

Noutăţile Telegram vor fi disponibile din acest an atât pentru posesorii de smartphone-uri Android recente, cât şi pentru posesorii de iPhone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 15:25

astăzi, 13:44

astăzi, 14:57

astăzi, 11:54

Sursa: https://www.mediafax.ro/tehnologie/telegram-face-schimbari-notificari-personalizate-si-oprite-21801709

Ultimă oră

Același autor