19 C
București
4 mai, 2024

Tânăr prins în flagrant delict după ce a vândut canabis și ecstasy în Capitală

Un tânăr de 25 de ani a fost prins în flagrant delict în Capitală după ce ar fi vândut canabis și ecstasy. El a fost reținut de procurori.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Pitești au făcut cercetări într-un dosar de trafic de

și au depistat în flagrant delict un tânăr de 25 de ani. La percheziția domiciliară efectuată la locuința acestuia, au fost descoperite 9 forme de droguri, precum și peste 60.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul lunii aprilie 2024, tânărul de 25 de ani, în mod repetat ar fi deținut și vândut substanțe interzise, către consumatori din județul Argeș și municipiul București.

Marți seara, tânărul a fost prins în flagrant delict, în municipiul București, în timp ce ar fi comercializat 10 grame de canabis și comprimate ecstasy, pentru suma de 5.900 de lei.

În continuare, în baza unui mandat de percheziție emis de instanță, la locuința tânărului au fost descoperiți și ridicați aproximativ 62.000 de lei, grindere și un cântar electronic de precizie, precum și droguri de risc și mare risc, după cum urmează: 500 de grame de canabis, 70 de grame de NSP, 80 de grame amfetamină, 7 timbre LSD, 10 grame MDMA, 1 gram de hașiș, 8 comprimate tramadol, 60 de grame de ciuperci psilocybe și 43 de comprimate MDMA.

Procurorii au dispus reținerea lui pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie dispuse măsuri preventive, transmite IGPR.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/observator/tanar-droguri-flagrant-delict-capitala-963135.html

Ultimă oră

Același autor