23.9 C
București
29 martie, 2024

Tânăr bârlădean arestat după ce a spart șase mașini

De către

15 martie 2023

Polițiștii bârlădeni au reținut un tânăr de 24 de ani din oraș care, din 2022 și până în ianuarie 2023, a spart și a furat bunuri în valoare de 5.000 de lei din mașini parcate în diverse zone ale orașului.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat din Bârlad acuzat de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în formă continuată, în perioada 2020 – ianuarie 2023, în municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, tânărul ar fi pătruns, fără drept, pe timpul nopții dar și ziua, în șase autoturisme neîncuiate și neasigurate, parcate în diverse zone municipiul Bârlad, și ar fi sustras bunuri de valoare găsite în interior. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 5.000 lei.

Pe 13 martie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. El a a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2023/03/tanar-barladean-arestat-dupa-ce-a-spart-sase-masini/

Ultimă oră

Același autor