15.4 C
București
30 aprilie, 2024

Sute de polițiști, jandarmi și trupe speciale au DESCINS în Dâmbovița la hoții de fier vechi

Publicat: 17/04/2024, 10:56

Descindere de amploare în această dimineață, într-o localitate din Dâmbovița, cunoscută pentru colectorii de fier vechi, dezmembrarea ilegală de vehicule și arderi necontrolate de anvelope.

200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și comisari ai Gărzii Naționale de Mediu, însoțiți de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița, de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” din Ploiești și de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei efectuează 15 controale economice în localitatea Bălteni.

Verificările vizează societățile comerciale cu obiect de activitate în colectarea deșeurilor feroase și neferoase. Administratorii acestora sunt bănuiți că ar fi omis să evidențieze sau să declare veniturile obținute prin colectarea materialelor feroase și neferoase provenite din dezmembrarea ilegală de vehicule. Totodată, aceștia ar fi incendiat bunurile dezmembrate, în vederea valorificării, fiind poluat mediul înconjurător.

Bălteni este parte dintr-un fenomen masiv de poluare. Incendiile de anvelope și deșeuri poluează zona și deseori blochează traficul rutier pe DN71 Târgoviște-București.

Sursa foto/video: Poliția Română

Absolventă a Universității “Valahia” din Târgoviște, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Maya Radu are o vastă experiență

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

17 Apr, 12:25

Știri –

17 Apr, 12:04

Sănătate –

17 Apr, 12:00

Ultima oră

17 Apr, 11:54

17 Apr, 11:49

Vremea –

17 Apr, 11:44

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/sute-de-politisti-jandarmi-si-trupe-speciale-au-descins-in-dambovita-la-hotii-de-fier-vechi-20188160

Ultimă oră

Același autor