22.6 C
București
7 mai, 2024

Sute de locuri de muncă DISPONIBILE pentru români în Europa. Care sunt cele mai tentante oferte

Publicat: 26/04/2024, 20:10

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis vineri care sunt ofertele angajatorilor europeni. Astfel, 240 de locuri de muncă cu contracte sunt disponibile pe perioadă determinată sau nedeterminată prin EURES România, care sunt disponibile în Finlanda.

Finlanda are cele mai multe locuri de muncă, cu 113 posturi de vopsitor pentru tratarea industrială a suprafețelor, muncitor necalificat în agricultură – culegător de fructe și legume, mașinist CNC și 30 de posturi de sudor în Letonia.

În Germania există 28 de locuri de muncă disponibile (sudor, fizioterapeut, tehnician electronist, lucrător în producția de produse din carne); În Norvegia există 21 de locuri de muncă, cum ar fi electrician, măcelar sau supraveghetor de fermă; Spania are 15 locuri pentru șoferi de camion; 14 locuri de muncă sunt disponibile în Belgia (tehnician rețele de telecomunicații, macaragiu, electrician iluminat stradal, electrician tensiune medie, muncitor necalificat în agricultură); Estonia – zece locuri de muncă (muncitor în construcții); Austria are cinci locuri de muncă ca tehnician de producție; Olanda are trei posturi pentru șoferii de autobuz; Danemarca – un loc de muncă ca proiectant inginer mecanic, potrivit informațiilor transmise de

Contractele de muncă pot fi fixe, de 1 până la 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Se spune în comunicatul AMOFM că candidații pentru aceste poziții necesită experiență și/sau calificare în domeniu, precum și cunoștințe de bază de limbă a statului respectiv sau de limbă engleză.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Economic –

26 Apr, 20:05

Știri politice –

26 Apr, 20:00

26 Apr, 19:38

Ultima oră

Actualitate –

26 Apr, 19:27

26 Apr, 19:26

Sursa: https://www.gandul.ro/diverse/sute-de-locuri-de-munca-disponibile-pentru-romani-in-europa-care-sunt-cele-mai-tentante-oferte-20195803

Ultimă oră

Același autor