28 C
București
23 iunie, 2024

Soluţiile definitive pentru intersecţiile propuse ca măsuri de sporire a siguranţei traficului pe Centura Municipiului Bucureşti, avizate în Consiliul Tehnico-Economic al CNAIR – FOTO

astăzi, 11:44

Consiliul Tehnico-Economic (CTE) al CNAIR a avizat soluţiile definitive pentru intersecţiile propuse ca măsuri de sporire a siguranţei traficului pe Centura Municipiului Bucureşti, anunţă şeful CNAIR, Cristian Pistol.

Soluţiile vizează inclusiv îmbunătăţirea unor intersecţii de pe DNCB, precizează Pistol, care enumeră intersecţiile care vor fi îmbunătăţite şi zonele în care acestea sunt amplasate.

DNCB Sud:

– Intersecţia cu Splaiul Unirii;

– Intersecţia cu DJ 301A;

– Intersecţia cu DC13 (Str. Leordeni);

– Intersecţia cu strada Gării, comuna Jilava.

DNCB Nord:

– Intersecţia cu DN1 şi str. Gării;

– Intersecţia cu DJ 200B (Tunari);

– Intersecţia cu DJ 200 (Ştefăneşti).

”Implementarea măsurilor de îmbunătăţire a capacităţii de transport vine în completarea soluţiilor tehnice aflate în diferite stadii de implementare conform proiectelor pentru infrastructura integrată pentru zona orbitală a Municipiului Bucureşti”, menţionează şeful CNAIR.

Sursa: https://www.news.ro/economic/solutiile-definitive-pentru-intersectiile-propuse-ca-masuri-de-sporire-a-sigurantei-traficului-pe-centura-municipiului-bucuresti-avizate-in-consiliul-tehnico-economic-al-cnair-foto-1922404420472023031121066847

Ultimă oră

Același autor