20.7 C
București
4 mai, 2024

Şeful TikTok, după promulgarea legii care ar putea interzice aplicaţia în SUA: Nu plecăm nicăieri

Şeful TikTok a declarat miercuri că firma se aşteaptă să câştige o contestaţie pentru a bloca legislaţia promulgată de preşedintele Joe Biden, care, potrivit acestuia, ar interzice aplicaţia folosită de 170 de milioane de americani, scrie Reuters.

„Staţi liniştiţi – nu plecăm nicăieri”, a declarat CEO-ul Shou Zi Chew într-o înregistrare video postată la câteva momente după ce Joe Biden a semnat legea care oferă companiei ByteDance, cu sediul în China, 270 de zile pentru a renunţa la activele TikTok din SUA sau pentru a se confrunta cu o interdicţie.

„Faptele şi Constituţia sunt de partea noastră şi ne aşteptăm să învingem din nou”, a spus oficialul companiei.

Chew a adăugat că TikTok va continua să funcţioneze în timp ce compania contestă restricţiile.

Senatul SUA a adoptat marţi un proiect de lege care ar putea duce la interzicerea TikTok. Decizia Senatului vine după ani de îngrijorări legate de securitatea datelor şi potenţialul ca ByteDance să le împărtăşească cu guvernul chinez.

TikTok a negat vehement aceste acuzaţii, dar controversa a continuat să umbrească populara platformă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Sursa: https://www.mediafax.ro/externe/seful-tiktok-dupa-promulgarea-legii-care-ar-putea-interzice-aplicatia-in-sua-nu-plecam-nicaieri-22355127

Ultimă oră

Același autor