19.6 C
București
8 mai, 2024

Sebastian Burduja își depune sâmbătă candidatura la PRIMĂRIA CAPITALEI: ”Este timpul să oferim bucureștenilor singura cale, nu răul cel mai mic”

Publicat: 27/04/2024, 07:00

Sebastian Burduja, ministrul Energiei și vicepreședintele PNL, își va depune, sâmbătă, candidatura pentru Primăria Capitalei.

Sebastian Burduja a transmis că își va depune candidatura la Primăria Generală, în prezența președintelui Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, și a tuturor celor care îl susțin. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, începând cu ora 11:00, la sediul Biroului Electoral Municipal.

Este timpul să oferim bucureștenilor singura cale, nu răul cel mai mic. Vă aștept pe toți alături de mine, mâine, să începem Bucureștiul Viitorului: avem un Plan, avem echipă, avem energie cât cuprinde”, a scris Burduja pe Facebook.

Coaliţia PSD – PNL a decis, luni noapte, să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian Burduja (PNL), pentru a maximiza electoratele celor două partide. Decizia a fost luată după o şedinţă a coaliţiei de guvernare începută luni, în jurul orei 10:00, care a durat mai bine de 13 ore şi care a avut ca temă o analiză privind continuarea susţinerii candidaturii doctorului Cătălin Cîrstoiu la funcţia de primar general al Capitalei.

CITEȘTE ȘI:

Absolventă a Universității de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Borșcevschi Olga a debutat în presă la televiziunea Realitatea TV Moldova și la site-ul Evenimentul

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

27 Apr, 08:43

Știri politice –

27 Apr, 08:30

Știri –

27 Apr, 08:00

Ultima oră

Știri externe –

27 Apr, 07:30

27 Apr, 07:15

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/sebastian-burduja-isi-depune-candidatura-la-primaria-capitalei-este-timpul-sa-oferim-bucurestenilor-singura-cale-nu-raul-cel-mai-mic-20195970

Ultimă oră

Același autor