18.5 C
București
27 mai, 2024

Se oprește căldura în București! Termoenergetica anunţă încheierea sezonului de încălzire 2022 – 2023

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a anunțat oprirea furnizării agentului termic către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Capitală.

Sursa foto: Antena 3 CNN

Compania Municipală

Bucureşti (CMTEB) anunţă, încheierea sezonului de încălzire 2022 – 2023, având în vedere îndeplinirea condițiilor legale care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade Celsius, între orele 20.00 – 06.00”.

Astfel, începând cu data de 18 aprilie, vor fi iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Bucureşti.

Oprirea agentului termic pentru căldură va fi făcută progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare şi prin închiderea instalaţiilor către consumatori, efectele fiind resimțite pe tot parcursul următoarelor 72 de ore.

Reducerea progresivă a temperaturii de livrare, oferă posibilitatea de a furniza căldură pe timpul nopții, în următoarele trei zile, până la stabilizarea temperaturilor exterioare.

În acest sens, vă comunicăm că asociațiile de proprietari care doresc închiderea vanelor din subsolul imobilelor, pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura instituției din strada Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa

De la măsura opririi furnizării agentului termic pentru încălzire fac excepţie obiectivele speciale – spitale, creşe, şcoli, grădiniţe, etc. – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanților legali ai acestor instituții.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/se-opreste-caldura-bucuresti-termoenergetica-inchidere-sezon-incalzire-2022-2023-671715.html

Ultimă oră

Același autor