13.2 C
București
3 octombrie, 2023

Românii fac deja rezervări pentru Crăciun şi Revelion. Cele mai solicitate destinaţii

Românii fac deja rezervări pentru Crăciun şi Revelion, unele programe fiind deja sold-out. Un touroperator înregistrează o creştere de 40% a rezervărilor pentru sărbătorile de iarnă faţă de anul trecut.

Înscrierile pentru cele 33 de programe de Crăciun şi Revelion organizate de DAL Travel au început, o parte dintre ele fiind deja sold-out.

Deşi mai sunt aproape 6 luni până la Crăciun şi Revelion, rezervările pentru aceste programe au înregistrat deja o creştere remarcabilă de 40% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Acest aspect subliniază dorinţa şi entuziasmul românilor de a petrece sărbătorile de iarnă într-un mod memorabil, arată touroperatorul citat.

Propunerile diverse ale celor 33 de programe de Crăciun şi Revelion cuprind circuite prin Pieţele de Crăciun în oraşele europene, destinaţii exotice şi îndepărtate, croaziere, oraşe cosmopolite pline de lumină şi viaţă, precum şi insule exotice. Alături de destinaţii europene, sunt solicitate destinaţii din America Centrală şi de Sud, din Extremul Orient, din Orientul Apropiat, de pe continentul african, din Australia, dar şi croaziere, care constituie un produs turistic ce înregistrează o creştere mare a cererii.

Printre destinaţiile de Revelion se numără Asia, Marea Caraibilor, Londra, Cambodgia, Costa Rica, Turcia, Iordania, etc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 15:18

astăzi, 15:17

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/romanii-fac-deja-rezervari-pentru-craciun-si-revelion-cele-mai-solicitate-destinatii-21932835

Ultimă oră

Același autor