12 C
București
26 aprilie, 2024

Remiză cu spectacol în derby-ul feroviar din play-off-ul Superligii

Sursa foto: Hepta

CFR Cluj și Rapid București au încheiat la egalitate, scor 2-2 (2-1), ultimul meci al rundei inaugurale a play-off-ului Ligii 1, duminică seara, pe arena din Gruia. Clujenii au marcat pe final un gol, anulat după o îndelungă analiză a asistenților din cabina VAR.

CFR Cluj a făcut un prim pas greșit în play-off-ul Superligii, cedând două puncte importante pe teren propriu, în fața lui Rapid București.

Ardelenii au deschis scorul în minutul 4 din penalty, prin Janga, egalarea venind la scurt timp prin reușita lui Mattias Kait, servit în fața porții de Răzvan Onea (1-1, min. 11).

Scuffet i-a salvat apoi pe elevii lui Dan Petrescu de primirea unui gol cu o dublă paradă, în fața șuturilor lui Onea și Costache.

Boateng i-a adus din nou pe campioni în avantaj, după o fază confuză în fața porții lui Moldovan, învins de un șut moale, dar lobat al ghanezului.

Cel mai bun jucător de pe teren în tabăra rapidistă, Răzvan Onea, a marcat golul egalizator în minutul 55, după o acțiune personală în care l-a depășit în duel unu la unul pe Kamora, șutând în diagonală, fără șanse pentru Scuffet.

Clujenii au marcat un gol în minutele suplimentare de joc, prin Maglica, dar acesta a fost anulat după analiza VAR, pe motiv de offside.

Giuleștenii au avut două ocazii mari de a-și adjudeca victoria, în ultimele două minute de joc, nefructificate însă.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul 2, la 2 puncte distanță de Farul Constanța și cu 3 avans față de FCSB.

Rapid este pe locul 5, cu 27 de puncte.

Sursa: https://jurnalul.ro/sport/fotbal-intern/cfr-cluj-rapid-bucuresti-silga-1-926808.html

Ultimă oră

Același autor