18.9 C
București
29 aprilie, 2024

Rapid, la a patra înfrângere în play off-ul Superligii, acum în fața lui Sepsi OSK

Sursa foto: Rapid

Golul din ultimul minut suplimentar de joc al croatului Gabriel Debeljuh a adus luni victoria celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe în ultimul meci al etapei a patra a play off-ului Superligii la fotbal. Covăsnenii au învins Rapid București, pe Stadionul Giulești. Gazdele sunt fără punct în play off.

Rapid București a ratat luni ocazia de a egala la puncte pe CFR Cluj și Universitatea Craiova, în lupta pentru titlul de vicecampioană a campionatului de fotbal masculin. Giuleștenii au bifat și a patra înfrângere în play off, la capătul unui meci în care au ratat nepermis puținele ocazii de gol create.

În minutul 14, Krasniqi a dat impresia că nu vrea să marcheze din poziție unu la unu cu Niczuly, șutând slab și previzibil din situație ideală.

Același Krasniqi a executat indolent un șut din careu, peste 10 minute, mingea fiind respinsă de apărarea oaspeților.

La 5 minute după reluarea jocului, Rapid a primit o lovitură de pedeapsă, Alimi fiind eliminat pentru fault în careu și cumul de cartonașe. Asistenții VAR au intervenit însă din cabină și au invalidat decizia centralului Florin Andrei, invocând un offside într-o fază anterioară.

Sepsi Sfântu Gheorghe a dominat finalul de meci, când după un gol anulat pentru un offside evident și o ratare mare a lui Varga, Debeljuh a înscris din fața porții din centrarea lui Ștefănescu, în al cincelea minut suplimentar de joc.

Rapid rămâne cu 28 de puncte, pe locul 5 în play off, în timp ce

se apropie de giuleșteni la un singur punct, ocupând locul 6.

Sursa: https://jurnalul.ro/sport/fotbal-intern/rapid-patra-infrangere-sepsi-osk-962345.html

Ultimă oră

Același autor