20.2 C
București
28 martie, 2024

Răfuială cu focuri de armă între interlopi, la o benzinărie din Bucureşti

Scandal cu focuri de armă între interlopi într-o benzinărie din Capitală. Membrii unor grupări rivale s-au răfuit, iar în altercaţie a fost implicat şi ginerele lui Gheorghe Mustață, lider al galeriei FCSB și membru marcant al grupării Sportivilor.

Dezvoltatorul imobiliar Florian Melti, cunoscut în lumea interlopă bucureșteană sub numele de Bebică Ștoacă, s-a răfuit cu membrii unei grupări rivale într-o benzinărie din Capitală, iar în timpul conflictului s-au tras și focuri de armă.

Deși este considerat un jucător important pe piața imobiliară din Sectorul 4, Florian Melti a devenit cunoscut publicului din postura de ginere al lui Gheorghe Mustață, lider al galeriei FCSB și membru marcant al grupării Sportivilor.

Polițiștii bucureșteni s-au sesizat din oficiu după ce, anul trecut, în luna septembrie, într-o benzinărie de pe strada Luică, Sectorul 4, a avut loc un scandal cu împușcături.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că la data de 9 septembrie 2022, în jurul orei 22.30, ar fi avut loc un conflict între oamenii lui Bebică Ștoacă și membrii unei grupări cunoscute sub numele de Salaman.

Incidentele au fost surprinse de camerele de supraveghere ale benzinăriei, iar din imaginile ajunse, în exclusivitate, în posesia Gândul, reiese că Bebică și oamenii săi au luat cu asalt autoturismul de lux în care se aflau rivalii lor.

În imagini se vede cum șoferul scoate pistolul pe geam și începe să-i vâneze, la propriu, pe atacatorii care se retrag în dezordine. Pe acest fond, Bebică se apropie de autoturismul respectiv și lovește geamul lateral cu un cuțit chiar în momentul în care mașina din care se trăgea părăsește benzinăria, în viteză.

Chiar dacă nu a fost depusă nicio plângere, judiciariștii Poliției Capitalei s-au autosesizat, iar o lună mai târziu au descins la trei adrese. Ulterior, două persoane din gruparea Salaman, care, în timpul conflictului ar fi folosit arme neletale, au fost reținute, iar una dintre ele a fost prezentată în fața instanței Judecătoriei Sectorului 4, cu propunere de arestare preventivă, dar magistrații au considerat că bărbatul respectiv poate fi cercetat și în libertate.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/rafuiala-focuri-arma-clanul-sportivilor-benzinarie-bucuresti-669353.html

Ultimă oră

Același autor