12.5 C
București
25 octombrie, 2024

Protest în faţa casei lui Netanyahu de Simhat Torah

Protestatarii au mărşăluit în jurul reşedinţei premierului Netanyahu din Caesarea, cerând eliberarea ostaticilor reţinuţi de Hamas în Gaza, cu ocazia sărbătorii Simhat Torah, scrie The Times of Israel.

Sursa foto: Hostages Families Forum

Protestatarii s-au adunat în faţa casei premierului Benjamin Netanyahu din Caesarea, cerând guvernului israelian să ajungă la un acord pentru eliberarea ostaticilor reţinuţi de Hamas în Gaza. Aceştia au marcat sărbătoarea Simhat Torah, în cadrul căreia 251 de israelieni au fost răpiţi anul trecut.

În loc să înconjoare sinagoga cu Tora, conform tradiţiei sărbătorii evreieşti, manifestanţii au ales să înconjoare reşedinţa privată a premierului. Aceştia au fluturat steaguri israeliene şi au purtat torţe şi fotografii ale ostaticilor reţinuţi în Gaza.

Protestul a fost supravegheat de forţele de ordine, care au însoţit mulţimea pe parcursul marşului. Manifestanţii şi-au exprimat nemulţumirea faţă de guvernul israelian, cerând o soluţie rapidă pentru eliberarea celor reţinuţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

astăzi, 22:07

astăzi, 21:52

astăzi, 21:49

astăzi, 21:13

astăzi, 15:20

ieri, 17:03

astăzi, 21:48

astăzi, 13:08

astăzi, 12:37

astăzi, 11:26

Sursa: https://www.mediafax.ro/externe/protest-in-fata-casei-lui-netanyahu-de-simhat-torah-22524935

Ultimă oră

Același autor