10.8 C
București
18 mai, 2024

Programul transportului în comun de Paște, în București. Cum circulă metroul și autobuzele în noaptea de Înviere

Metroul, autobuzele și tramvaiele din București vor avea un program prelungit în noaptea de Înviere.

Sursa foto: Facebook/ Metrorex

Pentru cei care aleg să petreacă noaptea de Înviere în Capitală, vestea bună este că programul mijloacelor de transport în comun a fost extins. Astfel, metroul va cricula între orele 23:00 și 01:00, în noaptea de Înviere, la un interval de aproximativ 10 minute între trenuri.

După ora 01:00 și până la ora 05:00, circulația metroului va continua la un interval de aproximativ 20 de minute. Societatea de Transport

a anunțat, de asemenea, prelungirea programului autobuzelor și tramvaielor pentru a facilita mobilitatea locuitorilor Capitalei.

Recomandare din top articole

În perioada 1 – 6 mai 2024, trenurile de metrou vor fi în circulație pe toate magistralele conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale, potrivit Metrorex. De asemenea, în cazul în care se înregistrează un flux mai mare de călători, vor fi introduse în circulație trenuri suplimentare pentru a asigura confortul călătorilor.

Totuși, este important de reținut că accesul în metrou cu foc deschis, cum ar fi lumânări aprinse sau candele aprinse, este strict interzis. Această măsură are ca scop evitarea oricăror evenimente nedorite, cu prioritatea siguranței călătorilor.

Programele de circulație pentru fiecare linie de transport pot fi văzute

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/program-autobuze-metrou-bucuresti-paste-2024-noaptea-de-inviere-708755.html

Ultimă oră

Același autor