21.4 C
București
28 martie, 2024

Prognoza meteo până în 17 aprilie: temperaturi de primăvară şi ploi normale perioadei

Meteorologii estimează că, până în 17 aprilie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă sau uşor mai ridicate.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare într-o singură săptămână din patru.

Instagram – Jennifer goldsmith/ @charlottesmckee

Săptămâna 20 – 27 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, estice şi la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 27 martie – 3 aprilie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în centru, nord şi la munte.

Săptămâna 3 – 10 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 10 – 17 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

ieri, 18:49

ieri, 18:47

ieri, 18:30

Sursa: https://www.mediafax.ro/meteo/prognoza-meteo-pana-in-17-aprilie-temperaturi-de-primavara-si-ploi-normale-perioadei-21714833

Ultimă oră

Același autor