21.4 C
București
28 martie, 2024

Prognoza meteo 12 iunie – 10 iulie. Temperaturi mai coborâte decât cele normale în prima săptămână

După săptămâna 12 – 19 iunie în care temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale, vremea devine obişnuită pentru această perioadă, dar cu ploi abundente, potrivit prognozei pe următoarele 4 săptămâni, transmisă vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Săptămâna 12 – 19 iunie

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de vest şi de sud-vest a ţării.Cu excepţia extremităţii de est şi de sud-est a ţării, cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare, mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 19 – 26 iunie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în regiunile nord-estice, iar în restul teritoriului cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare.

Săptămâna 26 iunie – 3 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice şi nord-vestice.

Săptămâna 3 – 10 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar la nivelul întregii ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 13:25

astăzi, 13:21

Sursa: https://www.mediafax.ro/meteo/prognoza-meteo-12-iunie-10-iulie-temperaturi-mai-coborate-decat-cele-normale-in-prima-saptamana-21931816

Ultimă oră

Același autor