13.2 C
București
3 octombrie, 2023

Prima declarație făcută la sosirea în țară de mama fetei ucise și ascunse în lada unei canapele. Iubitul ei este dat în urmărire

Din articol

Mama fetei de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele, într-un apartament din Sectorul 4,

şi a fost audiată timp de 6 ore la Serviciul Omoruri din Capitală. Femeia susţine că vinovat este iubitul ei. După ce cadavrul a fost identificat, femeia a fost reperată în Spania, acolo unde

, negând orice implicare în moartea fiicei sale.

„Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată ”, a declarat femeia la sosirea în ţară.

Ea a susţinut că este nevinovată şi că nu are nicio legătură cu moartea copilei. Întrebată dacă suspectează că persoana care i-a făcut ceva rău fetiţei este iubitul ei, femeia a răspuns afirmativ. Ea a relatat că ultima oară când a fost la muncă, bărbatul a rămas singur cu fetiţa spunând că o duce acasă, însă bagajele copilului au rămas în locuinţă.

Femeia va fi dusă vineri la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, unde va fi audiată din nou, de data aceasta de către procurori. În funcție de declarațiile pe care le va face, se va decide dacă se impune luarea vreunei măsuri.

Femeia a ajuns joi seară în țară. A venit cu un autocar din Spania, iar la Vama Nădlac a fost preluată de polițiștii români, fiind adusă în București cu duba mascaților. La Serviciul Omoruri, femeia a fost audiată mai bine de 6 ore, timp în care a spus că nu știe cum a fost ucisă fiica ei și că este nevinovată.

Polițiștii au un principal suspect în acest moment – iubitul femeii. Bărbatul a fost dat în urmărire internațională, fiind căutat în toată Europa. Polițiștii au informații potrivit cărora bărbatul ar fi în Olanda, însă până acum nu l-au găsit.

Cercetările în acest caz sunt desfăşurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Cadavrul fetei de 12 ani a fost găsit în lada unei canapele

Cadavrul fetei a fost găsit, sâmbătă, într-o locuinţă din Sectorul 4.

„ La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din mun. Bucureşti, sector 4,

, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei” , a anunţat marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Fata de 12 ani şi mama sa fuseseră date dispărute în urmă cu mai mult timp, iar cu câteva zile înainte de descoperirea cadavrului informaţia referitoare la dispariţia lor fusese distribiuită şi pe reţelele sociale. Fostul soţ al femeii, care este tatăl fetei, a anunţat că nu mai poate lua legătura cu ele.

”Urgent! Dispărute în zona Sector 4! Dacă le vedeţi va rog contactaţi-mă”, este mesajul postat pe reţelele de socializare, alături de fotografiile celor două.

Bărbatul cu care locuia femeia, considerat principalul suspect, este de negăsit.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/prima-declaratie-facuta-la-sosirea-in-tara-de-mama-fetei-ucise-si-ascunse-in-lada-unei-canapele-iubitul-ei-este-dat-in-urmarire-2380073

Ultimă oră

Același autor