28 C
București
23 iunie, 2024

Precizările Poliției despre accidentul în care un pieton a murit lovit de un șofer de autobuz. Unde a fost găsită victima

Poliția Rutieră a fost sesizată duminică la ora 6.30 prin apel la 112 în legătură cu

. Cercetările în acest caz sunt coordonate de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 3.

Brigada Rutieră anunță că a fost sesizată la 6.30 prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Nicolae Grigorescu se află un bărbat întins pe partea carosabilă, fără să prezinte semne vitale.

La fața locului au fost trimiși polițiști și criminaliști din cadrul Brigăzii Rutiere, care au constatat că bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că

s-a produs în jurul orei 06:00, pe bulevardul Nicolae Grigorescu, în proximitatea stației “STB Constatin Brâncuși”.

Polițiștii precizează că în accidentul de circulație a fost implicat un autobuz din cadrul STB, al cărui șofer a fost depistat, după ce a fost transmis în atenție, în zona bulevardului Constantin Prezan.

După depistarea lui, polițiștii rutieri l-au testat cu ambele aparate din dotarea Brigăzii Rutiere, rezultatul indicat fiind 0, respectiv negativ.

Șoferul de autobuz a fost condus la sediul INML pentru prelevare de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Șoferul este audiat la sediul Brigăzii Rutiere.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/precizarile-politiei-despre-accidentul-in-care-un-pieton-a-murit-lovit-de-un-sofer-de-autobuz-unde-a-fost-gasita-victima-2318227

Ultimă oră

Același autor