13.7 C
București
14 mai, 2024

Ponta: Unii din jurul lui Ciolacu s-ar bucura să-l vadă pierzând Bucureștiul. Ăștia care declară la TV că-l iubesc, de fapt, își ascut cuțitele

28.04.2024 22:03

Inquam Photos / Octav Ganea

Victor Ponta, într-o discuție televizată la postul România TV, a vorbit despre pericolul care l-ar aștepta pe Marcel Ciolacu.

După ce l-a retras pe Cătălin Cîrstoiu, PSD a venit cu Gabriela Firea candidat propriu la Primăria București. În acest context, Victor Ponta are un sfat pentru Marcel Ciolacu.

„Nu dau sfaturi necerute, dar cred că unii din jurul lui Marcel Ciolacu s-ar bucura să-l vadă pierzând Bucureștiul. Eu am fost în locul lui Marcel Ciolacu și știu că ăia care declară cel mai tare la televizor că „mă iubesc, mă susțin”, de fapt ăia își ascut cuțitele. Am trăit asta pe pielea mea. Cu cât îl vezi mai iubitor de tine și te ia mai tare în brațe, cu atât urmează mai repede cuțitul”, a spus Victor Ponta, la România TV.

Gabriela Firea a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei. A strâns aproximativ 42.000 de semnături.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, la depunerea candidaturii Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, că va fi alături de ea şi de echipă, menţionând că „s-a terminat cu poveştile de supărări” între ei şi „de aranjamente”.

„Este oficial, din acest moment, Gabriela Firea este candidat al Partidului Social Democrat pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei. Este oficial că doamna Gabriela Firea, împreună cu Daniel Băluţă, cu Robert Negoiţă, cu Rareş Hopincă, cu domnul Ciprian Ciucu, cu domnul George Tuţă, cu Adrian Vigheciu vor face echipa de care are nevoie Bucureştiul. Ce îmi doresc ca să fiu mai mult decât sigur e că toţi vor câştiga, îmi doresc ca în perioada următoare de campanie electorală, împreună cu noi, cu toţi colegii voştri, să reuşim să transmitem bucureştenilor proiectul şi programul administrativ pentru Bucureşti”, a afirmat Marcel Ciolacu, care a fost alături de Gabriela Firea la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti, la depunerea candidaturii.

VEZI ȘI: Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu:

28 apr 2024, 22:03

Sursa: https://www.dcnews.ro/ponta-unii-din-jurul-lui-ciolacu-s-ar-bucura-sa-l-vada-pierzand-bucurestiul-astia-care-declara-la-tv-ca-l-iubesc-de-fapt-isi-ascut-cutitele_957461.html

Ultimă oră

Același autor