18.4 C
București
4 mai, 2024

Piedone, răspuns pentru Ciolacu: Exclus să mă retrag din această cursă

Sursa foto: Hepta

Exclus să mă retrag din această cursă, este răspunsul lui Cristian Popescu Piedone la apelul liderului PSD, Marcel Ciolacu.

„Cristian Popescu este președintele PUSL, candidatura sa s-a depus, exclus să mă retrag din această cursă”, spune la Antena 3 Cristian Popescu Piedone.

El afirmă că liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu l-a sunat.

„Am primit mesaje de la mai multe persoane, inclusiv de la consilierii locali, că ar fi bine să mă retrag și să o susținem acum pe dna. Firea”, mai spune Piedone.

Locul lui Cristian Popescu Piedone în echipă nu poate să fie decât ca primar la Sectorul 5, afirma președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Nu am cerut acest lucru (negocieri cu Cristtian Popescu Piedone – n.r.) și nici nu îmi permit să o fac. Eu am transmis un mesaj, împreună cu Gabriela Firea și cu toți colegii mei, primari de sector sau candidați pentru primăriile de sector, să vedem ce este mai important pentru bucureșteni și mai puțin important pentru noi, ca oameni politici sau persoane fizice. Cred că în această echipă este locul și dlui Cristian Popescu Piedone pentru a construi ceva pentru București. (…) Locul dlui Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca și primar, în continuare, la Sectorul 5”, spunea Marcel Ciolacu.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/politica/piedone-ciolacu-retragere-cursa-963136.html

Ultimă oră

Același autor