17.4 C
București
13 mai, 2024

Pensionar de 70 de ani, prins în flagrant când fura din căruciorul unui copil, în Bucureşti

Un bărbat de 70 de ani a fost prins în flagrant delict de polițiștii din Capitală când fura din căruciorul unui copil, aflat într-un magazin cu bunica sa.

Poliţiştii Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public au prins, sâmbătă, în flagrant și, ulterior, au reținut un bărbat, în vârstă de 70 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Astfel, în jurul orei 11.30, bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost

, imediat după ce a furat un telefon mobil și un portofel ce conținea bani și documente personale, din căruciorul nepotului unei femei, în vârstă de 52 de ani, în timp ce se aflau într-un magazin, cu punct de lucru într-o piață din Sectorul 2.

Bănuitul a fost imobilizat și dus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, notează Mediafax.

De asemenea, prejudiciul în valoare de aproximativ 3.000 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliție pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/pensionar-prins-flagrant-furt-carucior-copil-magazin-bucuresti-708242.html

Ultimă oră

Același autor