21.8 C
București
28 octombrie, 2024

Patru presupuşi traficanţi de droguri au fost arestaţi. Ei sunt suspectaţi că vindeau canabis unor consumatori din Bacău şi Bucureşti cu sume între 1.400 şi 4.000 de lei

astăzi, 13:45

Patru presupuşi traficanţi de droguri, din care doi aparţinând aceleiaşi familii, au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de risc, complicitate la trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consumul propriu. Aceştia sunt acuzaţi că timp de cinci luni au vândut droguri unor consumatori din Bacău şi Bucureşti, cu sume cuprinse între 1.400 şi 4.000 de lei. La percheziţii, poliţiştii au găsit diferite canabis şi rezină de canabis, dar şi instrumente de măsurat şi sume de bani cel mai probabil provenite din vânzarea drogurilor.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău au cercatat mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 26 de ani (două dintre acestea fiind membre ale aceleiaşi familii), pentru trafic de droguri de risc, complicitate la trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consumul propriu, informează poliţia Română.

Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie – octombrie 2024, presupuşii traficanţi ar fi procurat, deţinut, intermediat şi vândut diferite cantităţi de canabis (drog de risc) unor consumatori din Bucureşti şi din judeţul Bacău, cu sume cuprinse între 1.400 şi 4.000 de lei.

„În urma percheziţiilor efectuate la locuinţele acestora, în municipiul Bucureşti, au fost descoperite şi ridicate peste 310 grame de canabis şi 53 de grame rezină de canabis (droguri de risc), obiecte purtând urme de substanţă, grindere, cântare de precizie, sume de bani, precum şi alte mijloace de probă”, menţionează sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, cei patru au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore, iar apoi un judecător din cadrul Tribunalului Bacău a dispus arestarea lor preventivă, pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei şi Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Sursa: https://www.news.ro/justitie/patru-presupusi-traficanti-de-droguri-au-fost-arestati-ei-sunt-suspectati-ca-vindeau-canabis-unor-consumatori-din-bacau-si-bucuresti-cu-sume-intre-1-400-si-4-000-de-lei-1922404528482024101321817023

Ultimă oră

Același autor