21.2 C
București
29 martie, 2024

Paris 2024 a deschis înscrierile pentru voluntari la Jocurile Olimpice şi Paralimpice. Organizatorii vizează 45.000 de persoane

Portalul de înscrieri pentru voluntari la Jocurile Olimpice şi Paralimpice de la Paris 2024 a fost deschis oficial, fiind nevoie de aproximativ 45.000 de voluntari pentru organizarea evenimentelor, au anunţat organizatorii.

Programul de voluntariat este deschis atât persoanelor din Franţa, cât şi celor din străinătate, cu condiţia să aibă vârsta de peste 18 ani la 1 ianuarie 2024, să vorbească cel puţin limba franceză sau engleză şi să fie disponibile pentru cel puţin 10 zile în timpul Jocurilor Olimpice şi/sau Paralimpice.

Perioada de depunere a candidaturilor se va închide la 3 mai.

Cei 45.000 de voluntari ar urma să fie repartizaţi în toată ţara gazdă, în toate locaţiile oficiale ale Paris 2024, la Paris, Marsilia, Lille, Nisa, Lyon, Saint-Etienne, Nantes, Bordeaux, Châteauroux şi Tahiti.

Aceştia vor avea sarcina de a întâmpina şi de a ghida spectatorii şi persoanele acreditate, de a asista delegaţiile sportive, de a însoţi sportivii la locurile de desfăşurare a competiţiilor şi la operaţiunile de presă, de a transporta persoanele acreditate, de a sprijini activităţile de cronometrare, de a participa la distribuirea echipamentelor şi de a oferi asistenţă medicală.

În speranţa de a oferi fiecărui voluntar un rol care să se potrivească aptitudinilor sale, candidaţii vor fi rugaţi să completeze un chestionar online ca parte a procesului de înscriere.

„Există atât de multe motive pentru a vă implica în această aventură şi pentru a lua parte la cel mai mare proiect comun din Franţa din ultimul secol!”, a declarat preşedintele Paris 2024, Tony Estanguet.

„Înrolarea la Paris 2024 este o oportunitate pentru voluntari. Iar voluntarii sunt, de asemenea, o oportunitate pentru Paris 2024, deoarece aduc entuziasmul, energia şi competenţele lor.

„Ei sunt faţa, sufletul, inima şi zâmbetul Jocurilor noastre!”

Jocurile Olimpice de la Paris 2024 vor fi prima ediţie a evenimentului care va avea loc în capitala Franţei după 100 de ani şi sunt programate să se desfăşoare între 26 iulie şi 11 august, înainte ca Jocurile Paralimpice să se desfăşoare între 28 august şi 8 septembrie anul viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/paris-2024-a-deschis-inscrierile-pentru-voluntari-la-jocurile-olimpice-si-paralimpice-organizatorii-vizeaza-45-000-de-persoane-21724573

Ultimă oră

Același autor