11.1 C
București
4 mai, 2024

O „mamă” și cadru miliar, ARESTATĂ după ce și-ar fi snopit în bătaie propriul bebeluș de numai două luni. Copilul a ajuns aprope în comă spital

Sursa foto: Profimedia images – Caracter ilustrativ

Publicat: 18/04/2024, 09:24

O femeie, cadru militar, a fost plasată în arest preventiv în urma acuzațiilor că ar fi snopit în bătaie propriul bebeluș în vârstă de doar 2 luni. Micuțul a ajuns în stare critică la spital, iar medicii au dat un verdict înfricoșător.

Bebelușul a fost adus la Spitalul de Pediatrie din Ploiești într-o stare critică, aproape de comă, iar medicii au stabilit că va avea nevoie de 50 de zile de spitalizare.

Cauza acestui incident rămâne încă neclară. Conform unor surse citate de

, în fața procurorilor, femeia a negat cu tărie acuzațiile aduse și nu a recunoscut nicio formă de agresiune.

Acum este posibil ca în următoarele zile, femeia să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a determina dacă suferă de depresie post-natală, această afecțiune fiind una dintre posibilele cauze care generează o stare exagerată de enervare a femeilor care devin mămici.

Femeia nu a precizat în fața autorităților că ar suferi de anumite afecțiuni medicale sau că s-ar afla sub un tratament medicamentos în prezent.

Pe data de 11 aprilie, mama și tatăl copilului au adus bebelușul la Camera de Urgență a Spitalului de Pediatrie din Ploiești. Deși nu prezentau urme vizibile de agresiune, examenele medicale, inclusiv RMN-ul, au relevat mai multe fracturi pe corpul bebelușului.

Conform experților medico-legali, bebelușul a suferit leziuni din cauza unei lovituri cu un obiect contondent, excludându-se ipoteza unei accidentări neintenționate.

Femeia a fost arestată preventiv, iar joi va fi judecată contestația. Ea este cadru militar activ și lucrează într-o unitate militară din București începând din 2020, fiind în prezent în concediu de creștere a copilului.

Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020.
Începând

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

18 Apr, 11:16

18 Apr, 11:10

Gândul Green –

18 Apr, 10:49

Ultima oră

Social –

18 Apr, 10:45

18 Apr, 10:43

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/o-mama-si-cadru-miliar-arestata-dupa-ce-si-ar-fi-snopit-in-bataie-propriul-bebelus-de-numai-doua-luni-copilul-a-ajuns-aprope-in-coma-spital-20188984

Ultimă oră

Același autor