18.5 C
București
27 mai, 2024

O femeie dispărută a fost găsită în viaţă într-o maşină scufundată într-un lac din Texas

O femeie dispărută a fost găsită în viaţă într-o maşină scufundată în mijlocul unui lac din Texas. Un pescar a văzut plafonul maşinii în apă şi după ce aceasta a fost dusă la mal, salvatorii au constatat că persoana din interior este în viaţă, potrivit Sky News.

Sursa foto: Twitter

Un pescar a observat Jeep-ul care era scufundat în apă, în apropierea unui ponton pentru bărcile din Lake O’ the Pines, un lac de acumulare din Texas. El a sunat la Poliţie, a anunţat Biroul şerifului din comitatul Marion. Ulterior, serviciile de urgenţă şi pescarul au scos maşina din apă.

După ce maşina a ajuns la mal, salvatorii au văzut în interior o femeie care se mişca. Femeia a fost învelită în pături şi transportată de urgenţă la spital.

Maşina se afla la aproximativ 40 de metri de mal. Anchetatorii încearcă să afle cum a ajuns autoturismul în lac şi cât timp a stat în apă.

„ În timpul incidentului, s-a stabilit că femeia era listată ca persoană dispărută de către Departamentul de Poliţie din Longview Texas „, au precizat poliţiştii.

Anchetatorii au strâns probe şi cred că este vorba despre un accident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

astăzi, 14:22

astăzi, 14:20

astăzi, 13:56

Sursa: https://www.mediafax.ro/externe/o-femeie-disparuta-a-fost-gasita-in-viata-intr-o-masina-scufundata-intr-un-lac-din-texas-21790906

Ultimă oră

Același autor