22.8 C
București
27 iulie, 2024

„Nu ar fi făcut niciodată asta!”. Mama lui Alexandru, tânărul lovit mortal de Monica Odagiu, rupe tăcerea

Alexandru Murgu, tânărul accidentat mortal de Monica Odagiu pe 9 aprilie, într-o stație STB scoasă din uz, a fost depus miercuri la Capela Bisericii Sf. Ioan Botezătorul.

Sursa foto: Instagram/Facebook

În fața capelei, unde era depus corpul neînsuflețit al tânărului de 33 de ani, erau brațe întregi de flori şi o mulţime de candele licăreau, luminând, parcă, drumul tânărului spre Ceruri.

La căpătâiul lui Alexandru, era și mama lui, o femeie înaltă, cu părul strâns în coadă, cu ochelari, palidă şi cu ochii secați de lacrimi.

Florentina Murgu, mama tânărului, a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat și spune că nu ia în calcul varianta sinuciderii, chiar dacă nu înțelege ce s-a întâmplat.

Femeia a mai dezvăluit că băiatul ei nu fusese dat afară de la locul de muncă, așa cum s-a vehiculat, ba din contră, era iubit și apreciat de toată lumea și foarte muncitor.

Citeşte şi :

Mama lui Alexandru: „Fiul meu nu s-a sinucis, aşa cum s-a scris”

„M-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta!

Apoi m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă. De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea.

El a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia”, a mai spus mama tânărului de 33 de ani lovit mortal de

Alexandru Murgu va fi înmormântat joi, 13 aprilie, la Cimitirul Vest din București.

Vezi şi :

Pe 9 aprilie, Monica Odagiu a fost audiată mai multe ore la Brigada Poliţiei Rutiere. Imediat după producerea accidentului, a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și pentru consumul de droguri, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Un bărbat de 33 de ani a fost lovit în plin de mașina condusă de actriță. Autorităţile au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, dar fără succes.

Monica Odagiu a declarat că pur şi simplu omul a sărit în faţa maşinii ei

Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul ar fi traversat neregulamentar.

Actriţa a declarat că pur şi simplu omul a sărit în faţa maşinii ei.

Ancheta este în plină desfăşurare, tocmai pentru a se stabili exact cum s-a produs accidentul.

Actrița Monica Odagiu era la volanul mașinii care a ucis duminică un bărbat în vârstă din București.

„S-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, a spus Monica Odagiu, imediat după accident.

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Rutieră.

Sursa: https://www.antena3.ro/economic/nu-ar-fi-facut-niciodata-asta-mama-alexandru-lovit-mortal-monica-odagiu-671312.html

Ultimă oră

Același autor