34.8 C
București
20 iunie, 2024

Noi schimbări la WhatsApp. Sunt vizate toate telefoanele Android şi iPhone

WhatsApp face noi modificări în ceea ce priveşte funcţiile aplicaţiei. Mai multe persoane vor putea participa la conversaţiile video, toate apelurile video vor avea un link de invitaţie şi va apărea un instrument pentru discuţii în privat cu participanţii la un apel.

Pentru a contracara avansul platformelor similare, WhatsApp a decis să îşi modifice parţial sistemele de apeluri şi apeluri video. Obiectivul dezvoltatorilor platformei este de a face apelurile vocale şi cele video utile nu doar pentru momentele de socializare, ci şi pentru momentele formale.

Pe lângă extinderea numărului de participanţi la conversaţii până la 32 de utilizatori, pe smartphone-urile Android şi iPhone sunt pe cale să apară alte două modificări.

Toate apelurile video vor avea în curând un link de invitaţie. Cu ajutorul linkului de invitaţie, va fi posibilă invitarea unor persoane din afara unui grup pentru a participa la o conversaţie audio şi video. Linkul de invitaţie va oferi, de fapt, acces imediat la un apel sau la o videoconferinţă.

În mod similar cu ZOOM, Microsoft Teams şi Google Meet, WhatsApp va lansa în curând şi un instrument pentru a discuta în privat cu persoanele care participă la un apel sau la un apel video.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 14:08

astăzi, 13:44

Sursa: https://www.mediafax.ro/tehnologie/noi-schimbari-la-whatsapp-sunt-vizate-toate-telefoanele-android-si-iphone-21715270

Ultimă oră

Același autor