31 C
București
14 iulie, 2024

Noi detalii despre profesoara înjunghiată. „E atipic să te porți așa la 26 de ani”. Raluca P. a fost chiar ea elevă la „Creangă”. „E o drăguță”

Profesoara de japoneză are 26 de ani

Publicat: 12/04/2023, 12:48

Profesoara Raluca P., în vârstă de 26 de ani, care a fost înjunghiată de un elev, a studiat chiar la Colegiul „Ion Creangă” din București, acolo unde predă japoneza. Angajați ai liceului spun că tânăra profesoară ar fi iubită de elevi, fiind catalogată „o drăguță”. În schimb, Iulian Cristache, reprezentant al părinților, susține că profesoara s-ar fi purtat urât cu elevii săi, cu care ar fi vorbit nepotrivit și pe care i-ar fi testat excesiv.

Iulian Cristache, președinte al Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți (FNAP) a declarat pentru Gândul că un părinte al unui elev de la „Ion Creangă”, din clasa 10 G, acolo unde a avut loc incidentul șocant de săptămâna trecută, i-a precizat faptul că profesoara de japoneză nu se înțelegea bine cu adolescenții.

„Pe lângă faptul că i-ar fi testat excesiv, profesoara le-ar fi vorbit urât copiilor, ei se simțeau terorizați de ea. Părintele care m-a sunat are cunoștințe de psihologie și crede că este atipic ca la 26 de ani să ai un astfel de comportament față de copii, și din contră, fiind apropiată de vârsta lor trebuie să se înțeleagă mai bine cu ei. Se poate observa și din discuțiile pe care copiii le aveau pe acel grup despre profesoară că relația nu era una în regulă”, a declarat Iulian Cristache pentru Gândul.

Potrivit președintelui FNAP, este posibil ca tânăra profesoară să fi trecut ea însăși prin traume la școală.

„Nu se justifică absolut deloc reacția extrem de agresivă a elevului”

„Părintele respectiv este convins că și doamna profesoară a trecut prin niște traume la școală, de accea s-ar purta așa. Nu știu care este adevărul, eu doar vă transmit ce mi-a zis părintele”, mai susține Iulian Cristache.

Președintele FNAP susține că indiferent de comportamentul profesoarei,

rămâne unul șocant.

„Nu se justifică absolut deloc reacția extrem de agresivă a elevului”, mai susține Iulian Cristache.

Gândul a încercat să obțină un punct de vedere de la conducerea Colegiului „Ion Creangă”, însă, până la ora publicării acestui articol, directoarea liceului nu a putut fi contactată, și ni s-a transmis că „este în ședință”.

Pe de altă parte, Gândul a aflat că profesoara de japoneză a fost chiar ea elevă a Colegiului „Ion Creangă”.

„Nu cred că se purta urât. Ea este o drăguță, o știm din clasa a IX – a, când a venit la noi”, a precizat un angajat al liceului.

Profesoara de japoneză a fost tăiată la gât

la Colegiul Național „Ion Creangă” din București. Un adolescent a atacat în zona gâtului o profesoară cu un

de bucătărie, după ce aceasta a decis să le dea elevilor un test neanunțat.

După incident, elevul a încercat să fugă, dar, alertați, paznicii liceului au reușit să îl imobilizeze până la sosirea autorităților.

Femeia a fost transportată la Spitalul Universitar din Capitală de către echipajul SMURD sosit la fața locului.

Potrivit unor surse medicale din cadrul Spitalului Universitar, femeia a ajuns conștientă și cooperantă la unitatea sanitară, plaga necesitând sutură.

Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

12 Apr, 12:45

Actualitate –

12 Apr, 12:41

12 Apr, 12:39

Ultima oră

12 Apr, 12:29

12 Apr, 12:19

12 Apr, 12:00

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/noi-detalii-despre-profesoara-injunghiata-e-atipic-sa-te-porti-asa-la-26-de-ani-raluca-p-a-fost-chiar-ea-eleva-la-creanga-e-o-draguta-19959819

Ultimă oră

Același autor