18 C
București
5 octombrie, 2023

Nicușor Dan vrea să candideze din nou pentru Primăria Capitalei

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei nu se lasă. El a declarat că ar fi interesat să candideze pentru un nou mandat.

„Alegerile vor fi peste mai mult de un an şi jumătate, undeva în septembrie, octombrie, poate şi mai târziu. În momentul de faţă, există o coaliţie cu PNL, USR, PMP care funcţionează, cu scârţâielile inerente oricărei coaliţii şi pe care nu mă străduiesc să le amplific, dimpotrivă, încerc să le mediez”, a spus Nicușor Dan, potrivit

„Mă interesează să candidez din nou, pentru că în administraţie lucrurile durează uneori şi patru, cinci ani şi abia mai târziu vezi rezultatul la ceea ce ai început. Mă interesează şi pentru că nu văd o altă persoană care să reuşească să se opună mafiei imobiliare, ca să o spun foarte deschis. Susţinerea o să o vedem în momentul acela. Până atunci eu sunt bucuros că mulţi oameni au înţeles că Bucureştiul are nevoie de o direcţie şi are nevoie de a aşeza lucrurile înainte. Să pui pomişori şi semafoare fără nicio direcţie e uşor, dar să dai o direcţie unui oraş care nu a avut asta e mai greu”, a mai spus Nicuşor Dan.

Urmărește România Liberă pe

2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.

Sursa: https://romanialibera.ro/la-zi/nicusor-dan-vrea-sa-candideze-din-nou-pentru-primaria-capitalei/

Ultimă oră

Același autor