10.8 C
București
18 mai, 2024

Nicuşor Dan, întrebat dacă va renunţa la chirie pentru o casă: Nu e o prioritate. A soţiei ar fi / Sunt relaxat în privinţa situaţieI financiare. Dacăvoi fi în dificultate, voi avea posibilitatea să merg într-o şcoală occidentală, să predau – VIDEO

astăzi, 12:50

Primarul general Nicuşor Dan, care este chiriaş în Bucureşti, susţine că nu are ca prioritate să-şi cumpere o casă. ”A soţiei ar fi, dar acum, că am intrat în campanie electorală, se iartă totul”, a spus Nicuşor Dan la Prima TV. Primarul general, fost olimpic la matematică, susţine că e relaxat în privinţa situaţiei sale financiare. ”Dacă vreodată voi fi în dificultate, voi avea posibilitatea să merg într-o şcoală occidentală, să predau acolo, să-mi revin”, a explicat Nicuşor Dan.

Primarul general Nicuşor Dan a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, de ce preferă să stea cu chirie şi nu a făcut un credit pentru o locuinţă.

”Am făcut un credit, pe care încă îl mai plătesc, pentru terenul de la Predeal. Am făcut-o ca pe o investiţie, în 2007-2008”, a spus Nicuşor Dan. Întrebat dacă a fost o investiţie bună, Nicuşor Dan a răspuns: ”Cred că am mers proporţional cu creşterea economică, nici bună, nici proastă”.

Primarul general, fost olimpic la matematică, susţine că, în cazul în care va avea dificultăţi materiale, are posibilitatea să predea într-o şcoală occidentală.

”Sunt relaxat în privinţa situaţiei mele financiare, dacă vreodată voi fi în dificultate, voi avea posibilitatea să merg într-o şcoală occidentală, să predau acolo, să-mi revin. N-am avut nici bani, nici timp să căutăm o casă”, a explicat primarul general.

Întrebat dacă achiziţia unei case se numără printre priorităţile sale, Nicuşor Dan a răspuns: „Nu e o prioritate. A soţiei ar fi, dar acum, că am intrat în campanie electorală, se iartă totul”.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/nicusor-dan-intrebat-renunta-chirie-casa-e-prioritate-sotiei-ar-relaxat-privinta-situatiei-financiare-dacavoi-dificultate-avea-posibilitatea-merg-intr-scoala-occidentala-predau-video-1922405004002024051221580341

Ultimă oră

Același autor