31 C
București
14 iulie, 2024

Nicuşor Dan: Amplasăm 30 de cişmele noi, moderne, prevăzute cu adăpătoare pentru animale, în parcurile pe care le administrăm

astăzi, 14:56

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă amplasarea a 30 de cişmele noi, moderne, prevăzute cu adăpătoare pentru animale, în parcurile pe care le administrează primăria. El afirmă că au fost montate deja 10 astfel de cişmele în Cişmigiu, Herăstrău şi Tineretului, iar restul de 20 vor fi montate săptămâna viitoare în parcurile Herăstrău, Izvor, Floreasca, Circului şi Carol.

”Amplasăm 30 de cişmele noi, moderne, prevăzute cu adăpătoare pentru animale, în parcurile pe care le administrăm. Până acum, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a montat deja 10 astfel de cişmele în Cişmigiu, Herăstrău şi Tineretului, restul de 20 vor fi montate săptămâna viitoare în parcurile Herăstrău, Izvor, Floreasca, Circului şi Carol”, spune Nicuşor Dan pe Facebook.

Primarul arată că, de asemenea, în parcurile ALPAB sunt funcţionale alte 28 de cişmele instalate în anii precedenţi.

25 iunie – Medika TV –

. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

27 iunie – Maraton Profit News TV – Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”Pe lângă cişmelele din parcuri, sunt instalate peste 100 de cişmele administrate de Apa Nova în toate zonele aglomerate din oraş, pe artere principale, în intersecţii intens circulate, în pieţe, în proximitatea spitalelor, a lăcaşelor de cult, în cimitire. Apa de la toate aceste cişmele este potabilă”, mai afirmă primarul Nicuşor Dan.

Sursa: https://www.news.ro/social/nicusor-dan-amplasam-30-de-cismele-noi-moderne-prevazute-cu-adapatoare-pentru-animale-in-parcurile-pe-care-le-administram-1922405622002024061421638792

Ultimă oră

Același autor