15.4 C
București
7 mai, 2024

Nadal îşi doreşte să joace suficient de mult pentru ca fiul său să-şi amintească de el pe teren

Rafael Nadal a declarat că i-ar plăcea să continue să joace suficient de mult timp pentru ca fiul său să îşi amintească de el pe teren.

Campionul spaniol recunoaşte însă că timpul nu este de partea sa.

Nadal evoluează la Madrid Open, unde e calificat în turul secund.

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Spaniolul în vârstă de 37 de ani, care a declarat că se aşteaptă să se retragă după sezonul 2024, a revenit în competiţie la Brisbane, în ianuarie, după aproape un an de absenţă din cauza unei accidentări.

El a fost apoi absent pentru încă o perioadă din cauza unei probleme la coapsă şi, deşi a revenit săptămâna trecută la Barcelona, el spune că este departe de a fi în formă maximă şi nu ştie dacă va juca la Openul Franţei de luna viitoare.

Nadal l-a învins joi pe Darwin Blanch cu 6-1, 6-0 în primul tur al Madrid Open, sub privirile soţiei sale şi ale fiului său de un an, Rafael Jr.

„Ei bine, mi-ar plăcea să joc un pic mai mult timp şi să-i ofer o amintire cu mine jucând tenis”, a spus Nadal despre faptul că va juca în faţa fiului său.

„Acesta va fi lucrul ideal pentru mine, pentru soţia şi familia mea. Probabil că nu voi reuşi să fac acest lucru să se întâmple. Dar cel puţin sunt fericit că am avut în jurul meu o echipă grozavă şi o familie şi prieteni pe parcursul întregii mele vieţi, care m-au ajutat în toate modurile pentru a fi fericit.”, a mai declarat Nadal, citat de Reuters.

Nadal, de cinci ori campion la Madrid, urmează să se confrunte sâmbătă cu australianul Alex de Minaur, cap de serie numărul 10.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/nadal-isi-doreste-sa-joace-suficient-de-mult-pentru-ca-fiul-sau-sa-si-aminteasca-de-el-pe-teren-22357985

Ultimă oră

Același autor