15.2 C
București
2 mai, 2024

Mutare NEAȘTEPTATĂ. Robert Negoiță nu exclude să candideze în locul lui Cătălin Cîrstoiu dacă PSD îi cere

Publicat: 18/04/2024, 17:38

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, joi, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere acest lucru.

Am avut mai multe discuții. … N-aș vrea să dau detalii, m-aș opri doar la această știre. Eu nu mă opun. Atâta vreme cât se consideră că pot fi de folos în prezent, pentru că Bucureștiul este important pentru noi toți. Au fost discuții inclusiv în alianță. Până în acest moment nu e o decizie luată, dar în continuare sunt discuții. Când se vor lua deciziile, foarte probabil vor fi anunțate. Nu sunt eu în măsură să iau eu aceste decizii. Eu doar mi-am exprimat disponibilitatea, a spus Robert Negoiță la Realitatea Plus.

Deși Coaliția a anunțat că medicul Cătălin Cîrstoiu va candida la primăria Capitalei, acesta nu a fost încă înscris la BEM și este așteptat ca în cursul zilei de luni să se întâmple acest lucru. Până la înscrierea oficială apar tot mai multe zvonuri că se caută un alt candidat în locul lui Cîrstoiu deoarece acesta nu stă bine în sondaje.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

18 Apr, 19:03

Actualitate –

Ultima oră

18 Apr, 19:00

18 Apr, 18:49

18 Apr, 18:33

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/mutare-neasteptata-robert-negoita-nu-exclude-sa-candideze-in-locul-lui-catalin-cirstoiu-daca-psd-ii-cere-20189463

Ultimă oră

Același autor