34.8 C
București
20 iunie, 2024

Monica Odagiu, prima reacţie când s-a întâlnit faţă în faţă cu mama tânărului ucis în accident. Ce i-a spus printre lacrimi

Monica Odagiu a vorbit cu mama lui Alexandru, tânărul pe care l-a accidentat mortal cu maşina pe şosea.

Actrița s-a întâlnit ieri cu familia bărbatului ucis, la secția de poliție de la Udriștei, iar printre lacrimi și suspine i-a adresat mamei acestuia câteva cuvinte de regret.

, în fața mamei bărbatului ucis în accident

Actrița, în vârstă de 26 de ani, s-a întâlnit cu mama, tatăl, unchiul și bunica tânărului mort, care au ajuns imediat la secția de poliție, pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiul lor.

Monica Odagiu a început să plângă, iar printre suspine și lacrimi a încercat să își ceară iertare de la mama bărbatului.

Citeşte şi :

Atât femeia, cât și restul familiei nu au schițat niciun gest, toți intrând în birou, acolo unde erau așteptați de polițiști.

„Vă rog să mă iertați, nu am vrut”, au fost cuvintele de regret ale Monicăi Odagiu, către familia îndurerată a bărbatului decedat în urma accidentului, potrivit

Pe 9 aprilie, Monica Odagiu a fost audiată mai multe ore la Brigada Poliţiei Rutiere. Imediat după producerea accidentului, a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și pentru consumul de droguri, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Un bărbat de 33 de ani a fost lovit în plin de mașina condusă de actriță. Autorităţile au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului, dar fără succes.

Monica Odagiu a declarat că pur şi simplu omul a sărit în faţa maşinii ei

Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul ar fi traversat neregulamentar.

Actriţa a declarat că pur şi simplu omul a sărit în faţa maşinii ei.

Ancheta este în plină desfăşurare, tocmai pentru a se stabili exact cum s-a produs accidentul.

Actrița Monica Odagiu era la volanul mașinii care a ucis duminică un bărbat în vârstă din București.

Vezi şi :

„S-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, a spus Monica Odagiu, imediat după accident.

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Rutieră.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/monica-odagiu-prima-reactie-intalnit-mama-tanar-ucis-accident-lacrimi-671409.html

Ultimă oră

Același autor