21 C
București
29 aprilie, 2024

Ministrul GRINDEANU: Eu îl rog de doi ani pe Nicușor Dan să preia metroul! Îl invit încă o dată!

Publicat: 22/03/2024, 11:23

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a verificat stadiul lucrărilor de pe tronsonul de autostradă A7, în zona localității Adjud. Acesta a fost însoțit de premierul Marcel Ciolacu și de președintele PNL, Nicolae Ciucă. În timpul vizitei, ministrul Grindeanu a vorbit și de situația rețelei de metrou din București. Potrivit acestuia, locul metroului nu este în subordinea Ministerului Transporturilor.

Ministrul Sorin Grindeanu a vorbit și despre situația rețelei de transport public cu metroul, în timpul vizitei în teren la lucrările de tronson pentru Lotul 2, Domnești Târg-Răcăciuni, din localitatea Adjud. Acesta susține că dorește să facă descentralizarea acestui serviciu.

În anul 2021, trecător pe la Ministerul Transporturilor, a fost un ministru care a spus că nu e important pentru București și pentru România să facem legătură de la…M6, știți! Băneasa și să facă legătura la aeroport. Și-a spus că acel proiect nu mai trebuie să fie realizat. Eu cred că orice capitală modernă are nevoie de o legătură, cu metroul, până la aeroport(..) Și-am continuat finanțarea. Să știți că încerc să și descentralizez aceste lucrări. mai mult decât atât, am anunțat nu numai o dată, ci de mai multe ori: locul metroului nu este la Ministerul Transporturilor, ci la Primăria Generală a Capitalei!

Grindeanu susține că nu poți să discuți despre un sistem integrat de transport, în București, fără metrou. În plus, acesta a mai spus că i-a solicitat de multe ori actualului primar general al Capitalei, Nicușor Dan, să preia acest serviciu de transport în administrația sa, însă a refuzat.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Sănătate –

22 Mar, 11:33

Știri politice –

22 Mar, 11:32

22 Mar, 11:24

Ultima oră

Actualitate –

22 Mar, 11:16

22 Mar, 10:36

22 Mar, 10:31

Sursa: https://www.gandul.ro/diverse/ministrul-grindeanu-eu-il-rog-de-doi-ani-pe-nicusor-dan-sa-preia-metroul-il-invit-inca-o-data-20171585

Ultimă oră

Același autor