31 C
București
14 iulie, 2024

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ISTORICE în România. Ce se întâmplă începând de vineri, 21 iunie

Publicat: 18/06/2024, 20:42

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ISTORICE în România. Ce se întâmplă începând de vineri, 21 iunie?

Ei bine, elevii încheie școala vineri, 21 iunie 2024 și se pregătesc, alături de părinți, de o vacanță de vară ca în povești.

Cum va fi, însă, vremea, în prima perioadă a concediilor și vacanțelor? Caniculare! Atenție, joi, 20 iunie, vom avea parte de caniculă, de 40 de grade.

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ISTORICE în România

, în ultima zi de școală, elevii vor avea parte de temperaturi de 34 de grade, iar în week-end temperaturile vor urca la 36-37 de grade Celsius.

24 iunie începe cu temperaturi de 37 de grade, iar trendul va ține toată săptămâna caniculară de iunie. Spre surprinderea tuturor, temperaturile vor scădea spre finalul lunii iunie, începutul lunii iulie 2024.

Meteorologii Accuweather anunță o lună iulie ISTORICĂ în România. Temperaturi cum n-au mai fost, în București

Prognoza pentru luna iulie în București transmisă de Accuweather arată că ne așteaptă o lună cu temperaturi destul de ridicate, însă fără zile caniculare. În același timp, este o lună lipsită de precipitații.

Așa cum rezultă din prognoza din imagine, temperaturile de vor menține în jurul intervalului de 30 de grade Celsius

O istorie de 61 de ani

AccuWeather Inc. este o companie media americană din sectorul privat care furnizează servicii comerciale de prognoză meteo în întreaga lume.

AccuWeather a fost fondată în 1962 de Joel N. Myers, pe atunci un student absolvent al Universității de Stat din Pennsylvania, care lucra la un master în meteorologie. Primul său client a fost o companie de gaze din Pennsylvania. În timp ce își conducea compania, Myers a lucrat și ca membru al facultății de meteorologie din Penn State. Compania a adoptat numele „AccuWeather” în 1971.

AccuWeather are sediul în Ferguson Township, chiar în afara State College, Pennsylvania, cu birouri la 80 Pine Street din districtul financiar din Manhattan, pe lângă Wichita, Kansas și Oklahoma City, Oklahoma. La nivel internațional, AccuWeather are birouri în Montreal, Tokyo, Beijing, Seul și Mumbai.

Sursa foto: Accuweather / Pexels

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

18 Jun, 22:15

Video –

18 Jun, 22:11

Emisiuni –

18 Jun, 22:00

Ultima oră

18 Jun, 21:16

Actualitate –

18 Jun, 20:25

Știri externe –

18 Jun, 20:15

Sursa: https://www.gandul.ro/vremea/meteorologii-accuweather-anunta-temperaturi-istorice-in-romania-ce-se-intampla-incepand-de-vineri-21-iunie-20235902

Ultimă oră

Același autor